Wat we doen? Tuinontwerp, aanleg & onderhoud!

En met plezier! Want tuinen zijn onze passie. Al ruim 25 jaar brengen we daarmee onze tuinen tot leven.

Veelgestelde vragen

Vooral in Twente, maar we hebben ook opdrachtgevers buiten Twente. We werken ook regelmatig in Duitsland, al dan niet voor Nederlandse opdrachtgevers.
Het tuinontwerp is voor onze rekening wanneer wij ook de tuin aanleggen. De kosten zijn sterk afhankelijk van de te maken keuzes, maar onze tuinen zijn er voor elk budget!
Nostalgie Garden is in 1998 door meester-hovenier Dennis Hogeling in Hengelo opgericht nadat hij enkele jaren bij verschillende toonaangevende hoveniers ervaring heeft opgedaan.
De inzet van het aantal mensen is afhankelijk van de gewenste opleverdatum, de omvang van het project en de soort werkzaamheden. Daarbij werkt Nostalgie Garden waar nodig samen met grondverzet bedrijven en toeleveranciers.

Hoveniersbedrijf Nostalgie Garden

Nostalgie Garden is een creatief hoveniersbedrijf. Wij zijn volledig thuis in tuinen. Van tuinontwerp tot onderhoud en van grondwerk tot tuinaanleg en bestrating. Wij werken voor zowel bedrijf als particulier.

Een ontwerp kan pas worden gemaakt na een zorgvuldige inventarisatie. Wat zijn uw wensen en eisen? Welke planten wilt u wel en welke juist niet in uw tuin? Welke kleuren wilt u terug zien in bestrating en bloemen en moet uw tuin wintergroen zijn? Hoe is uw tuin gelegen, waar komt de zon op en waar gaat deze onder? Wilt u water in uw tuin? Niets is onmogelijk, mogelijke bezwaren kennen hun alternatieven.

Creativiteit en vakmanschap. Kennis en jarenlange ervaring. Zomaar enkele eigenschappen waar u uw voordeel mee kunt doen. Zowel bij het ontwerp van uw tuin en vijver als ook met de aanleg daarvan.

Hoe onderhoudsvriendelijk uw tuin ook is aangelegd, onderhoud is altijd noodzakelijk. Nostalgie Garden kan dit voor u verzorgen, op maandelijkse basis, of slechts 1 of 2 keer per jaar groot onderhoud.

Laat ons met u meedenken. Een eerste kennismaking is vrijblijvend. Profiteer van onze kwaliteiten. Dit kan zelfs extra voordelig zijn. Want wanneer u uw tuin door ons laat aanleggen, komen de ontwerpkosten voor onze rekening!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

Tuinontwerp

Creativiteit en vakmanschap. Voorwaarden ook om een ontwerp te kunnen maken dat aansluit bij uw wensen en eisen, ook wanneer uw budget niet onbeperkt is.

Tuinaanleg & onderhoud

Plantenkennis, vakmanschap en jarenlange ervaring. Eigenschappen van Nostalgie Garden waar u uw voordeel mee kunt doen bij de aanleg of bij het onderhoud van uw tuin.

Vijveraanleg & advies

Doel, ligging en diepte van de vijver. Zomaar enkele aandachtspunten die maken dat ontwerp en aanleg van een grote of kleine vijver een gedegen voorbereiding vragen.

Sierbestrating

Van tegels tot straatbaksteen en van betonklinkers tot grind. Bestrating is een bepalend onderdeel van uw tuin. Een goede sierbestrating is de basis van ieder tuinontwerp.